11.7.09

Αχ μοναξιά μου..!

Γειά σας και πάλι....μήπως σας έχω πρήξει με τις αναρτήσεις μου?

Η ψυχολογία μου έχει ανέβει ένα σκαλοπατάκι..ας είναι καλά το άτομο που με ακόυει και δεν μ έχει σουτάρει ακόμη (για την κοπέλα μου μιλάω παντα...) έχει ακούσει τόσα και τόσα από εμένα που απορώ μερικές φορές με τον ιδιοσυγκρασία της και λέω "μα καλά μαζόχα είναι"?...

Ας πάμε στο θέμα μου τώρα!!Τον τελευταίο καιρό νοιώθω πολύ μόνος....Ο κολλητός μου λείπει στην θεσσαλονίκη και στην ουσία δεν έχω κανέναν.Εντάξει μπορείτε να πείτε ότι υπάρχουν κ άλλοι φίλοι έλα μου ντε όμως που αποδείχτηκαν "δήθεν".

Σήμερα μ έπιασε πάλι μια κρίση μοναξιάς και ο στόχος της ήαν για ακόμη μια φορά η κοπέλα μου.Δεν ξέρω αλλά έχω το μοναδικό χάρισμα στο να μ ακούει ο άλλος και να τον κάνω να χαλιέται κ αυτός μαζί μου (τέλειο ε??).

Η σημερινή φορα όμως ήταν και η ποιό έντονη κυρίες και κύριοι..δεν ξέρω αλλά σήμερα ίσως για πρώτη φορα τους τελευταίους μήνες την έφερα στο αμην..για ν μ αντέχει ακόμη μαλλον μ αγαπάει!

Δεν ζητάω πολλα κατά την γνώμη μου (πάντα) απλά περισσότερη ίσως προσοχή και μερικές παραπάνω ώρες δίπλα της.Είναι το μοναδικό άτομο που με καλμάρει και που με ηρεμεί τόσο πολύ!Μπορεί να ζητάω όντως πολλά αλλά όταν νοιώθω μόνος θέλω όλα να γυρίζουν γύρω από εμένα (πλεονέκτης ε?μάλλον ναι...ε?)

Ο καθένας σε μία σχέση έχει τον χώρο και τον χρόνο του και αυτό το σέβομαι και το εκτιμώ...απλά σήμερα θέλησα να μπώ παραπάνω στον χώρο της!

Μου λείπει ο κολλητός μου πάρα πολύ!Αν ήταν μαζί μου τώρα δεν θα ήμουν στο blog αλλά σ ένα παραλιακό μπαράκι και θα απολαμβάναμε το ποτό μας ακούγοντας την θάλλασα!!Μου λείπεις ρε αδερφέ!!!

Όσοι νοιώθουν μόνοι θα με καταλάβουν...

Υ.Γ= Σ ευχαριστώ μωρό μου που μ ακούς και το βασικό??που δεν μ έχεις πετάξει κλοτσηδόν!!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ......Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!

ΦΙΛΙΑ!

3 σχόλια:

*Κορίνα* είπε...

Χμ... Η περίπτωσή σας θέλει ειδική αντιμετώπιση αγαπητέ πελάτη..
Προτείνω να βρείς κ εσύ έναν τρόπο να καλμάρεις τον εαυτό σου.. Δεν πρέπει να εξαρτάσαι πάντα από τους άλλους, κ από ότι δείχνεις αυτό κάνεις!
΄Πιστεύω πως έχεις τη δύναμη να το κάνεις κ μόνος σου, αρκεί να ωριμάσεις κ να καταλάβεις οτι ναι, κ όμως, δεν γυρίζει όλη η γη γύρω από σένα!
Βρες κ εσύ πράγματα να ασχοληθείς, κ να γεμίσεις το χρόνο σου και ίσως να καταλάβεις τότε τι σημαίνει "ο προσωπικός χώρος κ χρόνος του καθένα σε μια σχέση"!
Φιλιά πολλά κ κουλάρισε!!

crazy tzitzi... είπε...

Λες ε?λοιπόν αυτό θα κάνω spideroula!!έχεις δίκιο...είμαι κουλ και θα γίνω ακόμη περισσότερο!!

Marouli είπε...

Αν σε κταλαβαινουμε λεει? Εγω απολυτως....

Μονο αχ μοναξια μου? Αχ και βαχ μοναξια μου.. τεσπα..

Συμφωνω με την αποπανω σου τελευταια και εγω την ιδια συμβουλη ακολουθω να βρισκω πραγματα να κανω..