12.7.09

Και ο καιρός τρελάθηκε!!

Καλησπέρα σας και πάλι μικρά μου βατραχάκια.....!


Λένε λοιπόν ότι η ψυχολογία σου μερικές φορές συμβαδίζει με το πόσο καλός η όχι είναι ο καιρός.Δεν μπορώ λοιπόν να συμφωνήσω και με αυτό το ρηύο γιατί τουλάχιστον σήμερα η διαθεσή μου ήταν όπως και ο καιρός.

Μουντός καιρός μουντή διάθεση....Μα είναι δυνατόν στα μέσα ιουλίου να βλέπουμε τόσο μουντό καιρό???έλεος δηλαδη!!!

Ξυπνάω το πρωί και με το που βλέπω τη συνεφιά έπεσα κατακόρυφα....όχι ότι είχα σχέδια να υλοποιήσω αλλά αμάν πιά!!

Οπότε ναι λοιπόν ο καιρός τρελάθηκε..Το αποκορύφωμα όμως ήρθε όταν την ώρα που επέστρεφα από το απογευματινό μού μπάνιο στην θάλλασα (πείτε με τρελλό αλλά μου ήρθε η διάθεση για μπάνιο....αμαρτία είναι?) ξέσπασε ένα υπέροχο μπουρίνι...αφού πρώτα σήκωσα το κεφάλι μου προς τον ουρανό και αναφώνησα με δυνατή φωνή "γιατί ρε κωλόκαιρε δεν περίμενες να πάω πρώτα σπίτι????" άρχισα και έτρεχα σαν βρεγμένο παπί....σορρυ βάτραχος...προς το σπίτι μου.!Η πλάκα η μεγάλη ήταν όταν αναφώνησα την παραπάνω φράση ήταν σαν να έθιξα τον εγωισμό του καιρού....όχι τίποτα-για να δείτε και το πόσο τυχερός είμαι-η απάντηση πληρωμένη με δυνατότερη βροχή και μπουμπουνιτά....

Αφού η μπόρα πέρασε και έκανα το μπανάκι (είχα κάνει στην θάλλασα , στην μέση του δρόμου ,στην μπανιέρα μου......η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά δεν λένε??) βγήκα στην βεράντα μου....εκεί ήταν που μου έφτιαξε η διάθεση στο λεπτό..εκλεισα τα μάτια μύρισα το βρεγμένο χώμα , άφησα το δροσερό αεράκι να χτυπήσει το σώμα μου και σκεφτόμουν το άτομο που αγαπώ περισσότερο την χρονική στιγμη!!Η αίσθηση ήταν υπέροχη.....μπήκα στο σπίτι μ ένα χαζό χαμόγελο!Μία συμβουλή σε όλους σας..τέτοιες στιγμές αξίζουν να τις ζείς είτε μονος είτε με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Αυτά μικρά μου βατραχάκια....είμαι στεναχωρημένος γιατι δεν με διαβάζουν και πολλοι...θέλετε από τρελλό βατραχάκι να γίνω λυπημένο??ε?

Υ.Γ=Αγαπημένε μου καιρούλη??συμορφώσου γιατί σε μία εβδομάδα φεύγω για τις διακοπές μου.....γι αυτό κανόνισε λοιπόν!!!

Το παρακάτω τραγουδάκι υπέροχο και αφιερωμένο εξαιρετικά στον αγγελό μου.....

3 σχόλια:

Marouli είπε...

Καλα ε.. εχω λιωσει απο τα γελια χαχαχαχαχαχαχααααααααααχα! Ιδιως που ειπες γτ κωλοκαιρε κλπ κλπ, ολα τα λεφτα..

Η μυρωδια υ βρεγμενου χωματος δεν υπαρχει απλα δεν υπαρχει..

Μην εισαι στεναχωρημενος.. σιγα σιγα θα σε μαθουν για περισσοτερα δες τα προηγουμενα σχολια μου στις προηγουμενες αναρτησεις σου.. Αν βαρεθεις σου βαζω ενα λινκ που εβαλα και στην πρωτη αναρτηση αλλα τωρα βαριεμαι να σου πω λεπτομερειες οποτε πηγαινε στην πρωτη και θα τις δεις χαχαχα!

http://keeponblogging.forumotion.com/

Καληνυχτα ονειρα γλυκα καλως σε βρηκα και με βρηκες και θα τα λεμε..
Μαρουλοφιλακια!!

crazy tzitzi... είπε...

Γειά σου maroulaki...σ ευχαριστώ για τις ευχές σου!

όχι τπτ για να δεις το πόσο γκαντέμης είμαι!!χαχα.....

Σ ευχαριστώ γαι το link.....ΦΙΛΙΑ!!

crazy tzitzi... είπε...

Γειά σου maroulaki...σ ευχαριστώ για τις ευχές σου!

όχι τπτ για να δεις το πόσο γκαντέμης είμαι!!χαχα.....

Σ ευχαριστώ γαι το link.....ΦΙΛΙΑ!!