11.7.09

Σοκολατένια απόλαυση!!

Αν και η ψυχολογική μας κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της μπήκα στο blogaki μου μήπως και κάνω μία αναρτησούλα και ξεχαστώ....!!

Να μαι λοιπόοοοοον.......Καθώς λοιπόν επέστρεφα από την παραλία έχοντας κάνει το μπανάκι μου παρέα με το amore (δυστυχώς εκείνο είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την αθήνα) έστριψα στο στενάκι για να μπώ στην γειτονιά μου.


Έξω απ το σπίτι μου παρατήρησα παρκαρισμένο ένα μπλέ αυτοκίνητο μάρκας GOLF και αυτόματα σκέφτηκα ότι ήρθε να μας επισκεφτεί μια οικογενειακή μας φίλη η κυρία Φ.

Η κυρία Φ την αδυναμία μου την ξέρει οπότε υπέθεσα πως θα την είχε υλοποιήσει.Μετά τις απαραίτητες χαιρετούρες κατευθήνθηκα στο μπάνιο.Εκεί αφού έκανα ένα ωραιότατο μπανάκι και ξεπαστώθηκα απ το αλάτι που είχε συσορευτεί στο σώμα μου (αδερφέ μου ούτε τόσο αλάτι οι σαρδέλες οι παστές) ντύθηκα και πήγα προς το ψυγείο..

Η υποψία μου τελικά ήταν αλιθινή.Ήταν μέσα σ ένα μαύρο κουτί..τ ανοίγω μ ευλάβια και το βλέπω μπροστά μου....


Ήταν ένα λαχταριστό σουφλέ σοκολάτας!!Για να μην σας τα πολυλογώ μικρά μου βατραχάκια έφαγα ένα κομματάκι (κομματάρα δηλαδή.....λες και το σακχαρό μου είχε πέσει στους -500 βαθμούς....χεχε!)

Το ευχαριστήθηκα....ααααχχχχχ!!Ακόμη και την στιγμή που σας γράφω αυτά η γεύση της σοκολάτας είναι έντονη ακόμη στο στόμα μου...


Αυτά τα ολίγα μικρά μου βατραχάκια........

Υ.Γ=Η παρούσα ανάρτηση είναι ακατάληλη για άτομα με υψηλό ζάχαρο και άτομα που ακολουθούν αυστηρή διαίτα (όπως το πάρει κανείς το αυστηρό)....



Καλό σας βράδυ και καλή σας όρεξη.....απο την φώτο κομματάκι δύσκολο αλλα τι πειράζει??ε?

Φιλιά!!!!!!

4 σχόλια:

*Κορίνα* είπε...

Έχω σχόλια πολλά.. Πρώτον, γιατί η ψυχολογική μας κατασταση δεν είναι καλή?? Πάντα με μια σοκολάτα όλα είναι καλύτερα! ;Ρ
Δεύτερον, ντροπή σου και μόνο που σκέφτηκες την ανάρτηση.. you know what i mean...
Και τρίτον, αυτό το "αυστηρή λέμε τώρα.." δεν το κατάλαβα!! Κάποιος μας τη λέεεειι!!!
Άντε, μάκια τρελό βατραχάκι!
Καλημέεεεεραααααα! :**

crazy tzitzi... είπε...

Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται spideroula μου....δεν την έκανα επίτηδες απλά ήθελα να σας περιγραψω τον σοκολατένιο μου πειρασμό!!!

Κλημεεεεεεεεεεεεεεέεεεεεεερααααα!!!

Marouli είπε...

Σουφλε? σουφλε? σουφλε? Τωρα εδω μπροστα στα ποδια σου ξεψυχαω..

Τι να πω τωρα μετα απο αυτη την υπεροχη λεξη σουφλε?

Δεν απαντησεις στις ερωτησεις τις αραχνης σχετικα με το γτ εισαι χαλια κλπ κλπ.. Περιμενουμε απαντησεις γτ εχω τις ιδιες αποριες..

crazy tzitzi... είπε...

Γιατί να απαντήσω εφόσον είμαι καλά τώρα maroulaki?μία φάση ήταν και πέρασε....σουφλέ ε????υπέροχη λέξη θα συμφωνήσω μαζί σου στο έπακρο!!!