10.7.09

Αρχίζει το ματς....!

Σε περίπου 43 ημέρες αρχίζει το πρωτάθλημα της super league.Οι τρείς μεγάλοι του κέντρου θα κονταροκτυπηθούν για ακόμη μία χρονιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Από την μία έχουμε τον συνεχόμενο πρωταθλητή ελλάδος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο οποίος θέλει να κρατήσει για ακόμη μία χρονιά τα σκύπτρα του , τον ΠΑΟ ο οποίος θέλει να σπάσει την κυριαρχία του πρώτου και τέλος έχουμε την ΑΕΚ η οποία θέλει να μπεί ανάμεσα στους 2 αιώνιους με όσες δυνάμεις έχει...(είμαι οπαδός της οπότε είμαι αρκετά αισιόδοξος).

Φέτος είμαι αρκετά αισιόδοξος και πιστεύω πως θα έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 5 ετών!Τα μεγάλα ονόματα δεν λείπουν από την χώρα μας αφού αν και βρισκόμαστε σε χαλεπούς καιρούς για την οικονομία μας (ελέο οικονομικής κρίσης βεβαίος βεβαίος) οι δύο αιώνιοι κατάφεραν να κάνουν τα 2 μετεγραφικά μπαμ.....

Ο μεν ΠΑΟ έφερε τον γάλλο διεθνή επιθετικό DJIBRIL CISSE και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον επίσης διεθνή σουηδό κεντρικό αμυντικό ΟΛΑΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ.
και οι δύο μην φανταστείτε ότι ήρθαν με το αζιμίωτο αφού και οι δύο μαζί θα πάρουν για τον πρώτο χρόνο τους στην ελλαδίτσα μας το υπέρογκο ποσό των 6,000,000 ευρώ!!!!!!!!!!!
ναι ναι καλά ακούσατε κυρίες και κύριοι....και όσοι πέσατε ξέροι αξίζει να μάθετε ότι αυτοί οι δύο κύριοι έχουν κλειστά τριετοί συμβόλαια....
την σόυμα δεν την κάνω γιατί ήδη μ έχει πιάσει ίλλιγκος!!

Τώρα ως προς την ομάδα μου της εύχομαι το καλύτερο γιατί για μεταγραφές υψηλού βελινεκούς το ταμείον είναι μείον όπως λέει και η λαική ρήση!
Αν και όπως είπε ένας εκ τών αρχηγών της μπάλα στο γήπεδο δεν παίζει το μπατζετ αλλά οι ποδοσφαιριστες με ψυχή και μπόλικο τσαγανό.....εμείς από αυτό διαθέτουμε παααααάρα πολύ!!Δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα γιατι ξέρω πως ο καπετάνιος που έχει το καράβι ΑΕΚ ξέρει την πέτρα να την κάνει χρυσάφι!!


Μην σας πρίζω αλλό λοιπον με τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες.......

Το παρακάτω βιντεάκι για καλή ποδοσφαιρική χρονιά και άγιος ο θεός....


Καλό σας βράδυ superleaguakia μου!!!


1 σχόλιο:

Marouli είπε...

Παλι θα εχουμε ποδοσφαιρο και λοιπες βλακειες? Μια χαρα δεν ειχαμε ησυχασει? Ας ειναι ευκαιρια για beaute χαχαχα!!