21.7.09

Επιτέλους διακοπές.....!!

Αγαπημένα μου βατραχάκια καλησπέρα σας...είχατε καιρό να με δείτε ε??να μαι λοιπόν!!

Αύριο αναχωρώ επιτέλους γιά τις καλοκαιρινές μου διακοπές οι οποίες παρεπιπτόντος θα είναι και οι τελευταίες μακράααααααας διαρκείας-όχι τπτα αλλά απ τον σεπτέμβριο ξεκινάνε τα δύσκολα!!Επαγγελματική αποκατάσταση , φανταριλίκη κτλ κτλ....-κ όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!

Φεύγω λοιπόν απ την αθήνα και πάω στο νησάκι μου μαζί με την παρέα μου όπως και κάθε χρόνο άλλωστε για ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες αύθονο γέλιο....Να πω την αλήθεια όμως αυτές οι διακοπές θα είναι διαφορετικές γιατί δίπλα μου θα έχω και τον άνθρωπο που με κάνει χαρούμενο τους τελευταίους μήνες (για την ακρίβεια 11 μήνες).Για όποιον δεν κατάλαβε μιλάω για την κοπέλα μου!!!χαχαχαχαχα.....

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δεν μπορώ να τον φανταστώ καλοκαίρι και μακριά απ το νησί αυτό..έχω ζήσει απίστευτες καταστάσεις εκεί....χαρές , λύπες όλα....όλα αυτά βέβαια με την αμέριστη συμπαράσταση της τρελλής παρέας μου!Εκεί νοιώθω τελείως απελευθερωμένος απ όλα.Μπάνιο στην παραλία , ξενύχτια στην θάλασσα ακούγοντας το κύμα και φυσικά άφθονο γέλιο!!Μπορεί να στεναχωρήσω τους απανταχού clubbakides αλλά προτιμώ να ξενυχτάω ακούγοντας την θάλλασα αγκαλιά με το πρόσωπο που αγαπώ και την παρέα μου παρά να κωλοχτυπιέμαι στα μπαρ (όχι οτι δεν το κάνω απεναντίας!!!!).

Δεν ξέρω το πότε θα τα ξαναπούμε αλλά σας εύχομαι καλές διακοπές και να είστε καλά...Εύχομαι τις διακοπές αυτές να τις περάσετε με τ άτομα που αγαπάτε (κοπέλες-αγόρια-φίλοι-φίλες) και να είναι μοναδικές.Όπως εύχομαι να είναι και οι δικές μου!!

ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ......ΦΙΛΙΑ!!!

15.7.09

Μία υπέροχη μέρα!!

Σήμερα μετά από καιρό ήταν η ωραιότερη μέρα που πέρασα με τον άνθρωπο που αγαπώ.Ήρθε να κάνουμε μπανάκι...Είχε έρθει και το σάββατο αλλά δεν περάσαμε και τόσο καλά λόγο της ψιλογκρίνιας μου (ε ναί λοιπόν είμαι γκρινιαρούλης....τι να κάνουμε??).

Είχα τόση ανάγκη να περάσω σήμερα μαζί της όμορφα για να επανορθώσω για το σάββατο!!Νομίζω ότι τα κατάφερα μια χαρά γιατι όταν έφευγε με το ΚΤΕΛ το πρόσωπό της έλαμπε από ευτυχία-όχι πως το δικό μου πήγαινε πίσω-.Δεν ήθελα να φύγει..."αχχχχχ άτιμη κοινωνία" μονολόγησα "γιατί να μην μένουμε ποιό κοντά?"

Δεν έχουμε παράπονο πάντως αν και μένουμε κοντά στο δύορο μακριά βλεπόμαστε πααααάρα πολύ συχνά (4-5 φορές την εβδομάδα)και τώρα πού είναι καλοκαιράκι έρχεται ποιό συχνά
λόγο της θάλασσας (έχουμε ωραία θάλασσα τι να κάνουμε??χιχι).

Ήρθε και κατηφορίσαμε πρός την παραλία.Με το που φτάσαμε άρχισαν και τα πρώτα πειράγματα...αφού μπλαστρωθήκαμε με τουλάχιστον 7 στρώσεις αντιηλιακού βουτήξαμε.
Το τι παιχνίδι και το τι γέλιο κάναμε δεν περιγράφεται ήταν μοναδικά!!Όταν βγήκαμε και κάτσαμε για να απολαύσουμε τον καφέ μας το cidi μουσικής που έπαιζε το μαγαζί ήταν ερωτικά τραγούδια...άλλο που δεν ήθελα να της αφίερωσω τα περισσότερα αφού πρώτα είχα σηκωθέι και έκανα πως τραγουδούσα έχοντας σαν μικρόφωνο το μπουκαλάκιον από το αντηλιακό-μέγα σόου....άλλο να σας το λέω κ άλλο να το βλέπετε..-.

Με τα πολλά ξαναπέσαμε στην θάλασσα....όταν βγήκαμε και είχαμε τυλιχτεί με τις πεσέτες μας την είχα πάρει αγκαλιά όπως ακριβώς της αρέσει και της ψυθίριζα λόγια αληθινά βγαλμένα μέσα από την καρδιά μου και αφιερωμένα στο μοναδικό ίσως άτομο (χωρίς υπερβολή) που μ έμαθε ν αγαπώ αληθινά!!Είναι τόσα πολλά αυτά που νοιώθω για εκείνη που μερικές σειρές οι λέξεις σε τούτο δω το blog δεν φτάνουν.

Δυστυχώς πέρασε η ώρα και ήρθε η ώρα της επιστροφής!Στην στάση που περιμέναμε για το ΚΤΕΛ παρατηρούσα τα μάτια της και ήταν σαν δύο μικρές πυγολαμπίδες.Αυτό μ έκανε να καταλάβω ότι πέρασε όντως υπέροχα (αυτό μ έκανε να είμαι ακόμη ποιο χαρούμενος!!!)Το είχαμε και οι δύο ανάγκη καθώς περάσαμε μία εβδομάδα με αρκετές διαινέξεις και κόντρες χωρίς όμως στην ουσία να μαλλώνουμε!Το λεωφορείο ήρθε κ έφυγε...έπιασα τον εαυτό μου να δακρίζει....

Ακόμη και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές η μορφή της βρίσκεται στο μυαλό μου και η γεύση του φιλιού της στο στόμα μου!...Ήταν απλά μία υπέροχη μέρα!!

Υ.Γ=Σε μία εβδομάδα φεύγω για το νησί μου...δεν θα μου λήψει γιατί θα είναι κ εκείνη εκεί...εστω για 15 μέρες!και εκεί θα περάσουμε ζουυυυυυυυυύπερ!!!




Μ αυτήν την ανάρτηση ήθελα να σας πω μικρά μου βατραχάκια το πόσο ερωτευμένος είμαι!!!Το τραγουδάκι αφιερωμένο στο μουτράκι μου....

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!!ΦΙΛΙΑ!

12.7.09

Και ο καιρός τρελάθηκε!!

Καλησπέρα σας και πάλι μικρά μου βατραχάκια.....!


Λένε λοιπόν ότι η ψυχολογία σου μερικές φορές συμβαδίζει με το πόσο καλός η όχι είναι ο καιρός.Δεν μπορώ λοιπόν να συμφωνήσω και με αυτό το ρηύο γιατί τουλάχιστον σήμερα η διαθεσή μου ήταν όπως και ο καιρός.

Μουντός καιρός μουντή διάθεση....Μα είναι δυνατόν στα μέσα ιουλίου να βλέπουμε τόσο μουντό καιρό???έλεος δηλαδη!!!

Ξυπνάω το πρωί και με το που βλέπω τη συνεφιά έπεσα κατακόρυφα....όχι ότι είχα σχέδια να υλοποιήσω αλλά αμάν πιά!!

Οπότε ναι λοιπόν ο καιρός τρελάθηκε..Το αποκορύφωμα όμως ήρθε όταν την ώρα που επέστρεφα από το απογευματινό μού μπάνιο στην θάλλασα (πείτε με τρελλό αλλά μου ήρθε η διάθεση για μπάνιο....αμαρτία είναι?) ξέσπασε ένα υπέροχο μπουρίνι...αφού πρώτα σήκωσα το κεφάλι μου προς τον ουρανό και αναφώνησα με δυνατή φωνή "γιατί ρε κωλόκαιρε δεν περίμενες να πάω πρώτα σπίτι????" άρχισα και έτρεχα σαν βρεγμένο παπί....σορρυ βάτραχος...προς το σπίτι μου.!Η πλάκα η μεγάλη ήταν όταν αναφώνησα την παραπάνω φράση ήταν σαν να έθιξα τον εγωισμό του καιρού....όχι τίποτα-για να δείτε και το πόσο τυχερός είμαι-η απάντηση πληρωμένη με δυνατότερη βροχή και μπουμπουνιτά....

Αφού η μπόρα πέρασε και έκανα το μπανάκι (είχα κάνει στην θάλλασα , στην μέση του δρόμου ,στην μπανιέρα μου......η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά δεν λένε??) βγήκα στην βεράντα μου....εκεί ήταν που μου έφτιαξε η διάθεση στο λεπτό..εκλεισα τα μάτια μύρισα το βρεγμένο χώμα , άφησα το δροσερό αεράκι να χτυπήσει το σώμα μου και σκεφτόμουν το άτομο που αγαπώ περισσότερο την χρονική στιγμη!!Η αίσθηση ήταν υπέροχη.....μπήκα στο σπίτι μ ένα χαζό χαμόγελο!Μία συμβουλή σε όλους σας..τέτοιες στιγμές αξίζουν να τις ζείς είτε μονος είτε με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Αυτά μικρά μου βατραχάκια....είμαι στεναχωρημένος γιατι δεν με διαβάζουν και πολλοι...θέλετε από τρελλό βατραχάκι να γίνω λυπημένο??ε?

Υ.Γ=Αγαπημένε μου καιρούλη??συμορφώσου γιατί σε μία εβδομάδα φεύγω για τις διακοπές μου.....γι αυτό κανόνισε λοιπόν!!!

Το παρακάτω τραγουδάκι υπέροχο και αφιερωμένο εξαιρετικά στον αγγελό μου.....

11.7.09

Αχ μοναξιά μου..!

Γειά σας και πάλι....μήπως σας έχω πρήξει με τις αναρτήσεις μου?

Η ψυχολογία μου έχει ανέβει ένα σκαλοπατάκι..ας είναι καλά το άτομο που με ακόυει και δεν μ έχει σουτάρει ακόμη (για την κοπέλα μου μιλάω παντα...) έχει ακούσει τόσα και τόσα από εμένα που απορώ μερικές φορές με τον ιδιοσυγκρασία της και λέω "μα καλά μαζόχα είναι"?...

Ας πάμε στο θέμα μου τώρα!!Τον τελευταίο καιρό νοιώθω πολύ μόνος....Ο κολλητός μου λείπει στην θεσσαλονίκη και στην ουσία δεν έχω κανέναν.Εντάξει μπορείτε να πείτε ότι υπάρχουν κ άλλοι φίλοι έλα μου ντε όμως που αποδείχτηκαν "δήθεν".

Σήμερα μ έπιασε πάλι μια κρίση μοναξιάς και ο στόχος της ήαν για ακόμη μια φορά η κοπέλα μου.Δεν ξέρω αλλά έχω το μοναδικό χάρισμα στο να μ ακούει ο άλλος και να τον κάνω να χαλιέται κ αυτός μαζί μου (τέλειο ε??).

Η σημερινή φορα όμως ήταν και η ποιό έντονη κυρίες και κύριοι..δεν ξέρω αλλά σήμερα ίσως για πρώτη φορα τους τελευταίους μήνες την έφερα στο αμην..για ν μ αντέχει ακόμη μαλλον μ αγαπάει!

Δεν ζητάω πολλα κατά την γνώμη μου (πάντα) απλά περισσότερη ίσως προσοχή και μερικές παραπάνω ώρες δίπλα της.Είναι το μοναδικό άτομο που με καλμάρει και που με ηρεμεί τόσο πολύ!Μπορεί να ζητάω όντως πολλά αλλά όταν νοιώθω μόνος θέλω όλα να γυρίζουν γύρω από εμένα (πλεονέκτης ε?μάλλον ναι...ε?)

Ο καθένας σε μία σχέση έχει τον χώρο και τον χρόνο του και αυτό το σέβομαι και το εκτιμώ...απλά σήμερα θέλησα να μπώ παραπάνω στον χώρο της!

Μου λείπει ο κολλητός μου πάρα πολύ!Αν ήταν μαζί μου τώρα δεν θα ήμουν στο blog αλλά σ ένα παραλιακό μπαράκι και θα απολαμβάναμε το ποτό μας ακούγοντας την θάλλασα!!Μου λείπεις ρε αδερφέ!!!

Όσοι νοιώθουν μόνοι θα με καταλάβουν...

Υ.Γ= Σ ευχαριστώ μωρό μου που μ ακούς και το βασικό??που δεν μ έχεις πετάξει κλοτσηδόν!!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ......Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!

ΦΙΛΙΑ!

Σοκολατένια απόλαυση!!

Αν και η ψυχολογική μας κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της μπήκα στο blogaki μου μήπως και κάνω μία αναρτησούλα και ξεχαστώ....!!

Να μαι λοιπόοοοοον.......Καθώς λοιπόν επέστρεφα από την παραλία έχοντας κάνει το μπανάκι μου παρέα με το amore (δυστυχώς εκείνο είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την αθήνα) έστριψα στο στενάκι για να μπώ στην γειτονιά μου.


Έξω απ το σπίτι μου παρατήρησα παρκαρισμένο ένα μπλέ αυτοκίνητο μάρκας GOLF και αυτόματα σκέφτηκα ότι ήρθε να μας επισκεφτεί μια οικογενειακή μας φίλη η κυρία Φ.

Η κυρία Φ την αδυναμία μου την ξέρει οπότε υπέθεσα πως θα την είχε υλοποιήσει.Μετά τις απαραίτητες χαιρετούρες κατευθήνθηκα στο μπάνιο.Εκεί αφού έκανα ένα ωραιότατο μπανάκι και ξεπαστώθηκα απ το αλάτι που είχε συσορευτεί στο σώμα μου (αδερφέ μου ούτε τόσο αλάτι οι σαρδέλες οι παστές) ντύθηκα και πήγα προς το ψυγείο..

Η υποψία μου τελικά ήταν αλιθινή.Ήταν μέσα σ ένα μαύρο κουτί..τ ανοίγω μ ευλάβια και το βλέπω μπροστά μου....


Ήταν ένα λαχταριστό σουφλέ σοκολάτας!!Για να μην σας τα πολυλογώ μικρά μου βατραχάκια έφαγα ένα κομματάκι (κομματάρα δηλαδή.....λες και το σακχαρό μου είχε πέσει στους -500 βαθμούς....χεχε!)

Το ευχαριστήθηκα....ααααχχχχχ!!Ακόμη και την στιγμή που σας γράφω αυτά η γεύση της σοκολάτας είναι έντονη ακόμη στο στόμα μου...


Αυτά τα ολίγα μικρά μου βατραχάκια........

Υ.Γ=Η παρούσα ανάρτηση είναι ακατάληλη για άτομα με υψηλό ζάχαρο και άτομα που ακολουθούν αυστηρή διαίτα (όπως το πάρει κανείς το αυστηρό)....



Καλό σας βράδυ και καλή σας όρεξη.....απο την φώτο κομματάκι δύσκολο αλλα τι πειράζει??ε?

Φιλιά!!!!!!

10.7.09

Αρχίζει το ματς....!

Σε περίπου 43 ημέρες αρχίζει το πρωτάθλημα της super league.Οι τρείς μεγάλοι του κέντρου θα κονταροκτυπηθούν για ακόμη μία χρονιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Από την μία έχουμε τον συνεχόμενο πρωταθλητή ελλάδος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο οποίος θέλει να κρατήσει για ακόμη μία χρονιά τα σκύπτρα του , τον ΠΑΟ ο οποίος θέλει να σπάσει την κυριαρχία του πρώτου και τέλος έχουμε την ΑΕΚ η οποία θέλει να μπεί ανάμεσα στους 2 αιώνιους με όσες δυνάμεις έχει...(είμαι οπαδός της οπότε είμαι αρκετά αισιόδοξος).

Φέτος είμαι αρκετά αισιόδοξος και πιστεύω πως θα έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 5 ετών!Τα μεγάλα ονόματα δεν λείπουν από την χώρα μας αφού αν και βρισκόμαστε σε χαλεπούς καιρούς για την οικονομία μας (ελέο οικονομικής κρίσης βεβαίος βεβαίος) οι δύο αιώνιοι κατάφεραν να κάνουν τα 2 μετεγραφικά μπαμ.....

Ο μεν ΠΑΟ έφερε τον γάλλο διεθνή επιθετικό DJIBRIL CISSE και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον επίσης διεθνή σουηδό κεντρικό αμυντικό ΟΛΑΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ.
και οι δύο μην φανταστείτε ότι ήρθαν με το αζιμίωτο αφού και οι δύο μαζί θα πάρουν για τον πρώτο χρόνο τους στην ελλαδίτσα μας το υπέρογκο ποσό των 6,000,000 ευρώ!!!!!!!!!!!
ναι ναι καλά ακούσατε κυρίες και κύριοι....και όσοι πέσατε ξέροι αξίζει να μάθετε ότι αυτοί οι δύο κύριοι έχουν κλειστά τριετοί συμβόλαια....
την σόυμα δεν την κάνω γιατί ήδη μ έχει πιάσει ίλλιγκος!!

Τώρα ως προς την ομάδα μου της εύχομαι το καλύτερο γιατί για μεταγραφές υψηλού βελινεκούς το ταμείον είναι μείον όπως λέει και η λαική ρήση!
Αν και όπως είπε ένας εκ τών αρχηγών της μπάλα στο γήπεδο δεν παίζει το μπατζετ αλλά οι ποδοσφαιριστες με ψυχή και μπόλικο τσαγανό.....εμείς από αυτό διαθέτουμε παααααάρα πολύ!!Δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα γιατι ξέρω πως ο καπετάνιος που έχει το καράβι ΑΕΚ ξέρει την πέτρα να την κάνει χρυσάφι!!


Μην σας πρίζω αλλό λοιπον με τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες.......

Το παρακάτω βιντεάκι για καλή ποδοσφαιρική χρονιά και άγιος ο θεός....


Καλό σας βράδυ superleaguakia μου!!!


Βασικά καλησπέρα σας!

Καλώς σας βρήκα!!! Είμαι κι εγώ τώρα μέλος στην παρέα των bloggers.

Ακόμα είναι αρχή γι' αυτό θέλω να είστε επιεικείς μαζί μου.

Κατά τα άλλα, το blog είναι ποικίλης ύλης με βασικά θέματα όμως αστείες καταστάσεις και αθλητικά, κυρίως!

Σας χαιρετώ, τα λέμε σύντομα!!