3.11.09

Ένας γκρινιάρης βατραχούλης.....!!

Μικρά μου βατραχάκια τι κάνετε???Σας έλειψα??ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ......χιχι...

Αφορμή για αυτήν την ανάρτηση είναι ένα περιστατικό που έγινε σήμερα με την κοπέλα μου και ψιλοχαλαστήκαμε.

Σήμερα η ζουζούνα μου είχε σχολή από το πρωί μέχρι και της 19:00.Μέχρι της 14:30 όλα καλά είχαμε και την εποικοινωνία μας και τα γλυκόλογά μας όλα από εκείνη την ώρα όμως και μέχρι το τέλος τίποτα!Όταν στης 19:00 με πήρε τηλέφωνο να μου πεί ότι τελείωσε την πήρα από τα μούτρα...ΟΚ μην με βρίζετε εν μέρει έχει και εκείνη δίκιο που χαλάστηκε αλλά και εγώ που απλά ζητούσα ένα μήνυμα για να δώ απλά και μόνο ότι είναι καλά ούτε γλυκόλογα ούτε τίποτα δεν ζητούσα παραμόνο "είμαι καλά πάω στο επόμενο μάθημα..."Εντάξει μπορείτε να μου πείτε ότι απλά δεν προλάβεναι όπως μου είπε και εκείνη αλλά-ααααααααχχχχχ αυτό το ρημαδοαλλά-τι ψυχή ένα μύνημα ενός λεπτού????οεο????

Μόνο εγώ ξέρω πως πέρασαν αυτές οι ώρες που δεν ήξερα αν είναι καλά..Εντάξει η πονηρία & η αφεντιά μου πάνε μαζί αλλά προς θεού όχι και τόσο για να μην την πιστεύω!!!!

Το κακό μου το ελλάτωμα είναι ότι είμαι γκρινιάρης πάντα όμως με την καλή έννοια.Το απαραδέχομαι είμαι όσο και να την κουράζει αυτός είμαι.....τον τελαιυταίο καιρό πάντως δεν είμαι και τόσο!

Μέχρι και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές ένα γαιδουράκι (ναι μωρό μου εσένα λέω) μου κρατάει μούτρα.....γι αυτό σου λέω μωρό μου μην μου κρατάς μούτρα γιατί σε λατρεύω!!!!χαζούλα!




Υ.Γ:Δυστυχώς η γρίπη των χοίρων χτύπησε και την πόρτα της οικογένειας μου...η ξαδερφούλα μου δεν είναι και τόσο καλά αλλά όπως μας έχουν πεί όλα θα πάνε καλά!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΑΦΑΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!

ΒΑΤΡΑΧΟΦΙΛΑΚΙΑ!

3 σχόλια:

Estella είπε...

Βασικά επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής θα σου πώ οτι έχεις άδικο. Εντάξει δε μιλήσατε για περίπου 4 ώρες και μισή ώρα. Σιγά το ζήτημα... Προσωπικά θα ένιωθα μάλλον πνιγμένη αν μου το έκανες αυτό... Καλά να περνάς βατραχούλη, με περισσότερες αναρτησούλες. Περαστικά στην ξαδέρφη σου. Φιλια πολλά.

next_day είπε...

Βατραχάκι θα στμφωνήσω με την γλυκίτατη Estella απο πάνω..Μάλλον άδικο είχες.. Εξάλλου μιλάμε για 4 ώρες όχι για 4 μέρες! Μην χάλιεσαι με τέτοια αστεία πραγματάκι!
Φιλιά πολλά και περαστικούλια στηνν ξαδερφούλα σου!!

crazy tzitzi... είπε...

@Estella & @next_day:πως λέμε μην πυοβολείται τον πιανίστα??ε μην πυροβολάτε έναν βατρχάκο.....ε?έχετε δίκιο.....όπως πάντα έκανα κάτι χωρίς να σκεφτώ!!!ευχαριστώ γαι τα περαστικά σας παιδάκια!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!