14.9.09

Διακοπές και πάλι διακοπές......



Μικρά μου βατραχάκια καλησπέρα σας....Σας είχα υποσχεθεί αναρτησούλα για το πως πέρασα τις διακοπές μου!!ΝΑ ΤΗΝ ΛΟΠΟΝ.....


Όπως γνωρίζετε (από παλιά αναρτησούλα) για διακοπές πήγα στο νησί μου (Μυτηλήνη).Εκεί πάντοτε συναντιέμαι με την παλιοπαρέα.....άτομα που τα περισσότερα τα γνωρίζω από στην κυριολεξία από βρέφη (κορίτσια & αγόρια)!!Φέτος βέβαια υπήρχε και ένα new entry η κοπέλα μου την οποία παρεπιπτόντος την γνώρισα εκεί πριν από ένα χρόνο μέσω κάποιων γνωστών βρεφών (τα βρέφη που λέγαμε παραπάνω για όποιον δεν κατάλαβε...)

Το πρόγραμμα το καθημερινό είχε ως εξής.....πρωινό ξύπνημα (μετά της 11:00 με 11:30 πάντα) όπου με όσους είχαν καταφέρει ν ανοίξουν τα μάτια τους πηγαίναμε για τον πρώτο καφέ και κάναμε την πρώτη βουτίτσα στην κρύα (μπούζι) μας θάλασσα παίζοντας μπάλα , μετά στα σπίτια μας για το καθιερωμένο οικογενειακο μεσημεριανό.Στην συνέχεια αφού ειχαν ξυπνήσει όλοι και όλες πηγαίναμε για τον δεύτερο καφέ ο οποίος συνοδευόταν με ομηρικές μάχες στο τάβλι!

Να τονίσω πως η κοντέσα μου (το μωρο μου & ο έρωτας μου) βρισκόταν στο δεύτερο group που ξύπναγε δηλαδή τις μεγάλες ώρες (μετά της 12:30 με 1:00)........χιχιχιχιχι......ΜΑΤΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ!


Το απόγευμα ένα τσούρμο 15-20 ατόμων από κάφρους & καφρίτσες κάθε ηλικίας βουτάγαν στην θάλασσα και γινόταν "της κολάσεως" όπως έλεγε ένας καθηγητής μου!

Το βράδυ αφού συναντιόμασταν όλοι κατα της 11:00 με της 11:30 είχαμε μοναχά μία επιλογή για νυχτερινή διασκέδαση το ΠΡΙΒΕ (αν κι ονομάζεται ΒΙΒΛΟΣ τώρα αλλά εγώ τόσα χρόνια το γνωρίζω σαν ΠΡΙΒΕ...συγνώμη κ όλας).Βέβαια τις περισσότερες φορές (σχεδόν πάντα δλδη) καθόμασταν στην παραλία και απλά λέγαμε χαζομάρες ακούγοντας τη θάλασσα και παρατηρώντας τον γεμάτο άστρα ουρανό....για τους ερωτευμένους (όπως εγώ) αυτή η διασκέδαση είναι μοναδική!!

Επίσης να τονίσω και τις βόλτες σε μία κοντινή παραλία και την κατάπωση πολλών καραφακίων ούζου στην καντίνα εκεί..

Αυτά μικρά μου βατραχάκια!!!Τα λέμε σύντομα με μία άλλη ανάρτηση......

ΦΙΛΙΑ!

6 σχόλια:

Dreamy Cloud είπε...

Μα είναι φυσιολογικό βρε βατραχάκι να ξυπνάς αργά στις διακοπές, χιχιχι!!! Πολύ ωραία τα πέρασες μπράβο, αντε και του χρόνου καλύτερα!!Φιλάκια :))

Εξύμνoς είπε...

Φωτογραφια... ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

crazy tzitzi... είπε...

Ωραία η φώτο ΕΞΥΜΝΕ?....

Απλά μ αρέσει!!

crazy tzitzi... είπε...

Ναι dreamy μου σ αυτό θα συμφωνήσω...

Φιλάκια πολλά!

KitsosMitsos είπε...

Έτσι όπως τις περιγράφεις ακούγονται πολύ καλές διακοπές!
Την καλησπέρα μου.

crazy tzitzi... είπε...

kitsako δεν ήταν μόνο καλές αλλά υπέροχες...

Καλησπέρα!