3.10.09

Αληθινός έρωτας και πραγματική αγάπη.......!

Μικρά μου βατραχάκια καλησπέρα σας.....


Όλοι μας χωρίς καμιά εξαίρεση έχουμε νοιώσει είτε λίγο είτε πολύ τον έρωτα και την αγάπη.Όλοι βλέποντας το άτομο που θέλουμε νοιώθουμε αυτό το φτερούγισμα της καρδιάς , το ίδρωμα των χεριών , το άγχος της πρώτης εντύπωσης & του πρώτου φιλιού , το άγχος το να μην πούμε καμιά μπαρούφα και ξενερώσουμε τον άλλο/η (αυτό παέι και για τα δύο φίλα...σορρυ κοπελιές μου....χιχι!)Τελοσπάντων για να μην σας τα πολυλογώ μικρά μου βατραχάκια όλοι μας έχουμε αγαπήσει και ερωτευθεί..

Εγώ είμαι από τους τυχερούς γιατί και αγαπάω και είμαι ερωτευμένος (αγάπη και έρωτας πάνε πακέτο ε??).

Είμαι μαζί της εδώ και 1 χρόνο νοιώθω όμως σαν να είμαστε μαζι μοναχά για λίγους μήνες.Ο ενθουσιασμός μου για να την δω κάθε φορά ο ίδιος και ειδικά αν έχω να την δώ πολλές μέρες η ανυπομονισία μου μεγαλώνει!

Όλοι στην αρχή μου έλεγαν να μην πέσω με τα μούτρα και να είμαι προσεκτικός για να μην την πατήσω όπως πολλές φορες στο παρελθόν γιατί έχω ένα μειονέκτημα το ότι σε μία σχέση δίνω πάντα όλο μου το είναι και στο τέλος την πάταγα και πληγωνόμουν!Δεν ξέρω όμως αλλά από την αρχή της γνωριμίας μου μ αυτό το άτομο κάτι μου έλεγε ότι ήταν τελείως διαφορετική!

Το ένστικτο μου δεν έκανε λάθος τελικά!Είναι τελείως δαφορετική από κάθε άλλη κοπέλα που είχα γνωρίσει!Είναι ακριβώς το αντίθετο...

Είναι πραγματικά υπέροχο ένα άτομο να σε θέλει γι αυτό που είσαι κι όχι για κάτι που θα ήθελε να είσαι και επίσης να είναι απολύτος ευχαριστημένο με αυτά που μπορείς να δώσεις χωρίς να σου ζητάει το κάτι παραπάνω παραμόνο αν θελήσεις να το κάνεις από μόνος/η σου.

Είναι δίπλα μου και με στηρίζει σε ότι κι αν κάνω , δεν μ εγκαταλείπει στην πρώτη δυσκολία , είναι αληθινή σε ότι κι αν μου λέει και το σημαντικότερο??είναι "μαζί" μου και μόνο "μαζί" μου....

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επιτέλους βρήκα ένα άτομο αληθινό και έκανα μία σχέση σοβαρή (μην παέι ο νούς σας σε παντρολογήματα είμαι 23 και εκείνη 21) που μ αρέσει και την κρατάω χωρίς να φοβάμαι για κάτι-πλέον-.Περνάω υπέροχα μαζί της και στο πλάι της έχω περάσει τις ποιό όμορφες στιγμές της ζωής μου!

Την αγαπάω πραγματικά και είμαι ερωτευμένος αληθινά μαζί της.Αυτά τα λόγια τα έχω πεί μα ποτέ μου δεν τα έχω βγάλει από την καρδιά μου και δεν τα έχω νοιώσει τόσο αληθινά!....Εκείνη μόνο το έχει καταφέρει!

Σ ευχαριστώ ερωτά μου...αυτό το τραγούδι αφιερωμένο στον μικρό μου άγγελο...




Σε λατρέυω ματάκια μου!!!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΤΕΥΜΕΝΟΣ!!!

Υ.Γ:συγνώμη που δεν απάντησα στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης αλλά ας όψεται η βαρεμάρα!